értékajánlat

Tökéletessé varázsoljuk a Faktum üzemének padlóját

És örökre olyan is marad.

Miért csináljuk

Cél

A Faktum 1000 nm2-es üzemének padlójának felújítása, úgy hogy 

– ne kelljen leállni a termeléssel, 

– ne legyen nagy por, 

– készüljön el február végéig.

A cél, hogy a padló teljesen egyenletes, kopásálló és tartós legyen.

Így varázsoljuk újjá a faktum padlóját

A Faktum gépüzemében betonos alapterület van, ami elkezdett felválni, szemcsésedni, mélyebbek lettek a kráterek, és ez anyagmozgatásnál problémát okoz.

A helyszínen kollégánk alapos felmérést végzett, ennek alapján a SP PerfectFloor Exclusive technológiát ajánljuk. Ez egy olyan forradalmi eljárás, aminek során egyedileg összeválogatott gyémántszerszámokat, csiszológépeket és anyagokat használunk. 

Az SP PerfectFloor nem egy beszállító egy az egyben átvett módszere, hanem egy saját fejlesztésű technológia-csomag. Folyamatosan kutatjuk a világszerte elérhető legfejlettebb technikákat (HTC SuperFloor, Hyperfloor, xxx), és ezeknek a legjobb elemeiből gyúrjuk össze a tökéleteset, amit egy egyedi eljárással készítünk el.

>

A SP PerfectFloor Exclusive folyamata

Ahhoz, hogy a padló ne csak az átadáskor legyen tükörsima, hanem még 10, 20 vagy akár 30 év múlva is tartós legyen, egy alaposan kidolgozott folyamatot követünk.

– Mélycsiszolással mechanikusan felcsiszoljuk a nyers szerkezeti betont.

– Eltávolítjuk a felső puha cementpépet, így felszínre kerül a szilárd kővázszerkezet.

– Többszöri finomcsiszolással azokat a legapróbb lyukakat is eltűntetjük, amik szabad szemmel alig láthatóak, de később sok bosszúságot okozhatnak.

– Az utolsó fázis a polírozás, amitől nemcsak csodaszép fényes – és könnyen takarítható – lesz a padló, hanem kopásálló és tartós is.

ÁR: 7500 Ft/nm2

R

eltüntetjük a repedéseket

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érjünk el a Faktum üzemében, speciális anyaggal kitöltjük illetve kijavítjuk a repedéseket, hézagokat (ezek az ún dilatációs hézagok).

Ezzel megakadályozzuk a további bomlást és könnyűvé válik az anyagmozgatás.

ÁR: 3750 Ft

 

Folyamat

Hogy működik

Mintacsiszolás

Nem árulunk zsákbamacskát, a munka megkezdése előtt egy 4 nm2-es területet teljesen ingyenesen felcsiszolunk a Faktum üzemében (csak a kiszállást kell kifizetni).

Tapasztalatunk szerint ilyenkor ügyfeleink munkatársai elámulnak, hogy mit lehet elérni betonycsiszolással és milyen modernek a gépeink.

Megcsináljuk

Mivel tudjuk, hogy ügyfeleinknek nagy bevételkiesést jelent a termelés leállása, közösen kidolgozunk egy olyan folyamatot, amivel ezt minimálisra csökkenthetjük (vagy nem is szükséges leállni.) 

Projektmenedzsment rendszert használunk, hogy mindig időben érkezzünk és határidőre végezzünk. Nagyon rugalmasak vagyunk, az Önök termeléséhez igazodunk. Pormentes gépeinknek köszönhetően olyan is előfordult, hogy 10 centire munkatársunktól zavartalanul folyt a termelő munka.

Ha menetközben derülnek ki a padló rejtett problémái, szakembereink tapasztalatának köszönhetően, mindig megoldjuk. 

Eddig még nem volt olyan felület, amiből ne tudtunk volna tükörsima és tartós padlót varázsolni. A varázslat mögött persze a SP PerfectFloor egyedi fejlesztésű technológiája és csapata áll.

A tartósság azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem kell többé javítani, újracsiszolni, ezzel a későbbi munkálatok költségét és leállás bevételkiesését megspóroljuk.

Olyan biztosak vagyunk a tartósságban, hogy 10 év garanciát adunk. Ha bármilyen repedés, probléma adódik, – rendeltetésszerű használat mellett – teljesen ingyenesen javítjuk. 

Még jobbá tesszük

Bár az általunk elkészített padló valóban örökre tartós marad, gondoskodást azért igényel.

Karbantartási, takarítási javaslatokkal segítünk és negyedévente személyesen felülvizsgáljuk.

A tisztántartásához speciális takarítóanyagot adunk, aminek köszönhetően tovább megmarad a fényessége.

“Tudják, mit kell csinálni és hogyan, hozzáértőek. A hozzáállásuk nagyon szimpatikus.” – Kollár Imre, Kollár Pakk

u

miért a speciál padló?

3 év alatt lettünk piacvezetők a betoncsiszolás területén kapcsolatok és befektető nélkül. Az egyetlen ‘titkunk’, hogy nagyon komolyan vesszük ügyfeleink padlóját, és úgy dolgozunk rajta, mintha saját magunknak készülne.

Pontosan tudjuk, hogy mekkora jelentősége van a hibátlan, és tartós padlónak ügyfeleink vállalkozásában. Gyakorlatilag a padló hordja a hátán az egész céget, természetes, hogy ott van, de ha megsérül, bosszúságot, anyagi kárt, sérülést, bevételkiesést okoz.

Egy külföldi beszállító jól hangzó technológiáját egy az egyben átvenni és évekig használni egyszerű lenne. Mi inkább elmegyünk akár a Las Vegasig, a World of Concrete-ra, a világ legnagyobb betonkonferenciájára, hogy ügyfeleink padlójához a legmodernebb anyagokat, technikákat használhassuk.

Egy ad hoc kivitelező csapatot innen-onnen összeszedni viszonylag könnyű, de nem ismerjük a munkájukat, nem lehet rájuk számítani. Ezért mi nagyon sokat fektetünk saját belsős csapatunk tréningjébe és folyamatkövető rendszereink kiépítésébe.

Az ügyvezetőtől kezdve, az értékesi vezetőn át a termelési vezetőig mindenki szakember, bármikor be tudnának állni a gépek mögé (és ha ügyfelünknek sürgős egy projekt, akkor meg is teszik.)

szívmelengető visszajelzések

“Nagyon rugalmasak voltak, akkor jöttek, amikor nekünk jó, meg lehetett mindetn beszélni, úgy dolgoztak, hogy közben 10 centire targoncaforgalom volt.” – Debelák György, Mahle

‘A hozzáállásuk nagyon pozitív volt, az ügyvezető személyesen adott tanácsokat. A csapat hozzáértő, lelkes, alapos. Igazodtak a mi beosztásunkhoz. Elég nagy hercehurca kiköltöztetni az üzemet.’ – Szabó Mónika, Halas Tűzvédelem

‘Jöttek és megcsinálták. Nem esett le a gyűrű az ujjukról, ha dolgozni kellett. Sajnos az a tapasztalatom, hogy más cégeknél dolgozni senki nem akar, csak a minimálisat megcsinálni.’ – Lokody István, HPBO Automotive

Ide jönnek az ügyféllogók

Hegedűs Csaba

Hegedűs Csaba

Ügyvezető igazgató, Speciál Padló

Egy kivitelezésre háromféle válasz van:

‘Csináljátok újra.’

‘Elmegy.’

‘Tökéletes.’

Mi a harmadikért dolgozunk. Addig csináljuk, amíg tökéletes nem lesz.

U

Ezt értük el másoknál

2-3 esettanulmány jön ide előtte-utána képekkel, ideálisan hasonló iparágban és problémával mint az ügyfélé, és/vagy ismert cégektől. 

Ide jön egy videó testimonial egy ügyféltől.

De lehet videó Csabitól is, aki kimondottan az ügyfélnek üzen a projektről.

Lara Zimmern, Property Investing Ltd

árak

Mennyibe kerül?

Teljesen természetes, ha több helyről is bekér árajánlatot. Látni fogja, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de nem azért mert nekünk a legnagyobb az árrésünk.

Egyrészt azt az árat mondjuk, amibe végül kerülni fog a projekt, nem trükközünk alulárazással.

Másrészt minden egyes fázishoz a világon megtalálható legjobb anyagot és eszközöket használjuk, azért, hogy ne csak az átadáskor legyen tökéletes a padló, hanem 10, 20 és 30 év múlva is. 

Nem kötünk kompromisszumot munkatársaink kiválasztásánál, nem elég ha valaki csak letudja a munkát, mi szívvel-lélekkel dolgozunk.

Ennek természetesen megvan az ára, viszont nincs a kivitelezéskor szinte borítékolható idegeskedés, és ügyfeleink a későbbi évek felújításainak költségét is megtakarítják.

 

Gyik

Ide jönnek az olyan kérdések, hogy ‘Miért a betoncsiszolás?’, ‘Mik a munkavégzés feltételei?’ ‘Dolgoztok-e hétvégén?’ ‘Elszállítjátok-e a hulladékot?’ stb

Beszéljük meg.

Lukács Péter
értékesítési vezető
 +36-30/3487666