Marketing Bootcamp

Rendbe tesszük a marketinged
Nem tudod mikor melyik marketingeszközhöz nyúlj ? Néha belelendülsz a blogolásba, email marketingbe, majd mindez hátracsúszik? Vagy azt se tudod, hogy állj neki az egésznek, és mi működik a te területeden?

3 hónap alatt “Kellene csinálnom.”-ból “Megcsináltam.” 

Ezért hoztam létre ezt a három hónapos Marketing “Kiképzőtábort”, hogy kitaláljuk a teljes marketingstratégiát kimondottan a te cégedre, és a program végére fel is állítsunk egy rendszert, amit már ‘csak’ működtetni kell. Eljuttatlak onnan, hogy “Kellene csinálnom.” oda, hogy “Megcsináltam.”

Mi az a Bootcamp?

Ez nem egy előadás, amiről lelkesen térsz haza, de végül elsodornak a napi teendők és elsikkadnak az ötletek. Ez nem egy kivitelezés, ahol valaki megcsinálja helyetted, elkéri a pénzt, de a tudás nála marad, újra és újra fizetned kell a szolgáltatásért.

A Marketing Bootcampen kiképezlek a saját céged marketingesévé, aki képes stratégiát felállítani, kampányokat tervezni és kivitelezni, mérni és javítani. A 3 hónapos program végére tudni fogod, hogy konkrétan a saját vállalkozásodban milyen eszközöket használj, hogyan kommunikálj, hogyan szerezz vevőket, és hogyan tartsd meg őket. Mindezt egy lépésről lépésre megtervezett keretrendszerben, hogy ne kelljen többet ide-oda kapkodni a marketingben.

 

Nem leszel egyedül!

Ahogy a legjobb edzéseken, nem csak edződ lesz, hanem edzőtársak is, akikkel egymást inspiráljátok, biztatjátok, és kialakul egy később is fenntartható mastermind csoport.

A 3 hónap alatt lesznek előadások, ahol lefektetjük az alapokat. Majd csoportos workshopon együtt ötletelünk arról, hogyan működjönenek az elhangzottak a te vállalkozásodban.

Végül pedig az egyéni konzultációkon már csak neked segítek abban, hogy mindez megvalósuljon. Lesz házifeladat és annak ellenőrzése is. Én a teljes három hónap alatt korlátlanul a rendelkezésedre állok: akárhányszor kérdezhetsz, akárhányszor elküldheted átnézésre az anyagodat, a kampányaidat. 

Kész lesz a marketingrendszered

A programban végig fogunk menni a teljes marketingmixen, hogy sziklaszilárd alapjaid legyenek.

Mi a terméked? Hogyan épülhet fel a termékpiramisod? Mi legyen a belépőterméked, az upselled és a prémiumszolgáltatásod? Biztos, hogy a legjobb az üzleti modelled? Megfelelő az árazásod, vagy emelhetjük az áraid, kialakíthatunk csomagajánlatokat, előfizetői rendszereket?

Hogyan szerezz érdeklődőket, olvasókat, vevőket? Hogyan tartsd fent az érdeklődésük, és adj el még többször és többet nekik? Hogyan érd el, hogy rendszeresen továbbajánljanak? Blogolj-e és ha igen, mit? Melyik közösségi média eszközt használd, és hogy töltsd meg tartalommal, ha kevés az időd és nem is szereted? Beválna neked az emailmarketing? De hogyan építs adatbázist a GDPR után?

Biztos, hogy minden lehetséges csatornát kihasználsz a vásárlóid elérésére? Minden érdeklődőből kihozod a legtöbbet, vagy ha egyszer nem válaszol, nem kérdezel rá újra? Biztos, hogy van olyan hely, ahol találnál még vevőket, de nem is gondoltál rá.

A fentiekre nemcsak elméleti választ kapsz (azt is), hanem egészen konkrétan a te cégedre szabva kidolgozzuk és iránytűd lesz a megvalósításhoz.

A trénered: Kádár Tímea

Az elmúlt 18 évben több mint 1.000 kampányt csináltunk, minden marketingeszközt használtunk, több száz tesztet futtatunk. Nagy eséllyel tudom, mi működik, és mi nem. Ezt a tudást szeretném átadni, és fogni a kezed, hogy meg is valósítsd.

Hosszú évek óta havonta minimum egyszer beszélek a marketing egy-egy területéről nemzetközi konferenciákon, helyi workshopokon, belső képzéseken. Kezdő és haladó vállalkozókat, marketingeseket, szövegírókat képzek. Saját marketingügynökségemben jelenleg 23 cég marketingjét segítjük: tartalmat írunk, stratégiát készítünk, mentoráljuk őket.

Minden szolgáltatásból a legjobbat, leghatékonyabb elemet felhasználva hoztam létre a Bootcamp egyedülállóan ütős programját, hogy kihozhassuk a legjobbat a clged marketingjéből.

(A képen a legjobb beszédért járó Silver Tongue díjjal.)

Timea üzeni neked

Árak és részvételi feltételek

A teljes három hónapos program ára, az előadásokkal, workshopokkal, egyéni konzultációval és korlátlan rendelkezésre állással napi £28 (!).  A teljes összeget, £2589-ot a Bootcamp kezdete előtt 2018. augusztus 31-ig egyben kell fizetni. Természetesen adok róla számlát, ami oktatásra elszámolható.

Olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, akik látják ennek az értékét és készek arra, hogy kivegyék belőle. Egy marketingtanácsadás £1000-tól indul, a szövegek megiratása kiszervezve több ezer font. Tréningekre, konferenciákra befizetni szintén – és az még nincs a te bizniszedre szabva. Itt egy olyan rendszert állítunk fel, ami később is folyamatosan működni tud, hogy a legjobb lehess. A három hónap alatt pedig korlátlanul a rendelkezésedre állok: akármennyit kérezhetsz, és akármennyi anyagot küldhetsz átnézésre. Ez olyan, mintha napi 28 fontért lenne egy személyes marketingtanácsadód!

Mi van az árban?

  1. Három darab, egyenként kétórás előadás azokról a sziklaszilárd alapokról, amikre a következő hónapokban és években építkezni tudsz. Üzleti modellek, árazás, vevőszerzés, marketingpszichológia. A példákat a résztvevők üzletére szabom, így nem fordulhat elő, hogy “mindez jól hangzik, de rám nem érvényes.”

  2. Három darab, egyenként kétórás gyakorlati workshop, ahol egész konkrétan megnézzük, hogy mindezt hogyan tudod te és a többiek megvalósítani. Mindenki kap házi feladatot, amin dolgoznia kell.

  3. Három darab, egyenként egyórás egyéni konzultáció. Itt megnézem, hogy haladsz, visszajelzést adok az elkészült munkákra, és válaszolok a kérdéseidre.

  4. Egy olyan Mastermind csoport, akikkel együtt fejlődsz, tanultok egymástól, inspiráljátok egymást. Rájuk és a kapcsolatrendszerükre – az eddigi tapasztalatok szerint – a program után is számíthatsz.

  5. 18 év és több mint 1000 kampány és teszt tapasztalata olyan cégeknél, mint az Aegon, Reader’s Digest, Erste Bank és számtalan angol kisvállalkozás.
  6. Személyes segítség: a 3 hónapos időszak alatt bármikor fordulhatsz hozzám a stratégiáddal kapcsolatos tanácsért, visszajelzésért, és akárhányszor megnézem, amit a program keretében írsz, és visszajelzek. Ha biztatásra, motiválásra van szükség, melletted állok. (Ez önmagában megéri a Bootcamp árát.)

Hol & mikor

Hol

A távolságok miatt sokan kérték, hogy tegyem lehetővé az online csatlakozást. Ezért az előadások és a workshopok videós konferenciabeszélgetésben lesznek, ahol látjuk egymást, de nem kell utazni.

Az egyéni konzultációkat mindenkivel külön egyeztetem vagy skype-on, vagy személyesen találkozunk.

Mikor

 

A következő Bootcamp 2018. szeptember 6-án indul, három hónapig tart, hogy a 2019-es éved már egy erős marketingstratégiával induljon, ami nem fog szétesni.

Mekkora elkötelezettséggel jár?

A pénznél nagyobb ára a programnak az idő és a feladatok végrehajtása melletti elköteleződés. Nem lehet kihagyni előadást vagy workshopot, mert egyrészt a többiek és én is számítunk rád, másrészt, akkor nem tudsz úgy haladni és nem tudsz sikereket elérni. A házi feladatokat is meg kell csinálni, különben nincs értelme a következő feladatnak.

Az előadások és a workshopok tervezett időpontjai (ezeken kötelező ott lenni, és csak akkor módosítjuk, ha mindenkinek egyöntetűen jobb egy másik időpont).

I. Előadás: 2018. szeptember 6. 

I. Workshop: 2018. szeptember 13.

II. Előadás: 2018. október 4.

II. Workshop: 2018. október 11.

III. Előadás: 2018. október 8.

III. Workshop: 2018. október 15.

Az egyéni konzultációkat mindenkivel külön egyeztetem.

Kikkel szeretnék dolgozni

Olyanokat keresek, akik éhesek a sikerre, szeretnének egy szintet lépni a vállalkozásukban, tudják, hogy ehhez rendbe kell tenni a marketingjüket, és ehhez kell egy rendszer. Akik hajlandóak nagyon keményen dolgozni ezért, függetlenül a napszaktól, az időjárástól, egyéb elfoglaltságaiktól. Az iparág, a jelenlegi marketingtudásod, mostani bevételed itt nem számít.

Kinek nem ajánlott?

Nem kell félned attól, hogy nem leszel alkalmas, mert a jelentkezésed egy pályázat. Úgy szeretném összeválogatni a csapatot, hogy egy igazi mastermind csoport jöjjön lérte, egymást inspirálva, segítve, motiválva, és a program után is értékes szakmai és stratégiai kapcsolatok maradjanak.

Jelentkezéskor kitöltesz egy kérdőívet, én megnézem, hogy mivel foglalkozol, és mik a céljaid. Csak akkor ajánlom fel a részvételt, ha tudom, hogy hasznos lesz neked és a csoportnak.

Aki nem kerül be, nem azt jelenti, hogy nem alkalmas, vagy bármilyen más módon ítéletet mondok róla, pusztán annyit, hogy az adott csapatban, ezt a konkrét programot jelenleg nem ajánlom, ez az ő érdeke is.

Mit ígérek?

Azt ígérem, hogy a kihozom belőled  a legtöbbet a marketing terén. A három hónap alatt sínre tesszük az eszközöket, lépéseket, hogy utána sokkal könnyebben fog menni, és elmúlik a folytonos kapkodással vegyített lelkifurdalás.

Akár te végzed a marketingtevékenységet a későbbiekben is, akár részben vagy egészben kiszervezed, ez összességében több eladáshoz, sokkal jobb vevőkhöz, elkötelezett közönséghez és erősebb márkához fog vezetni.

Keményen fogok dolgozni, hogy mindent megadjak ehhez és számon is fogom kérni a feladatok elvégzését tőled, minden csapattagtól és magamtól egyaránt.

Velük már dolgoztam

Várom a pályázatod!

Összefoglalva: szeptember 6-tól december 6-ig dolgozom együtt egy sikerre éhes Mastermind csoporttal. Videokonferencián “találkozunk”: 3 előadást tartok, majd 3 workshopon tervezzük meg minden résztvevő stratégiáját. Házi feladatot kaptok, amiket a konzultációkon nézünk végig. Én mindenkinek végig a rendelkezésére állok, ha kérdése van, vagy meg akar valamit nézetni.

Ha szeretnél a következő Marketing Bootcamp csapat tagja lenni, küldd el pályázatodat az alábbi linken található rövid kérdőív kitöltésével. Lesz benne egy rész a kérdéseidnek is, amire 24 órán belül válaszolok.

Előre is köszönöm.

Kádár Tímea